På Ideellajobb.se finns det tre olika sorters annonser:

Sociala annonser når tusentals intresserade människor på Facebook, Twitter och i det flöde av annonser som uppstår på Ideellajobb.se. Dessa kostar 249 kr/annons och du lägger enkelt in en sådan annons här.

Stor jobbannons är jobbannonser som når tusentals intresserade människor på Facebook, Twitter och i det flöde av annonser som uppstår på Ideellajobb.se. Dessutom får man en ”bildannons” till höger på sajten som ger ökad synlighet under längre period. Denna annons ligger så länge tjänsten är aktuell.

Stor övrig-annons är annonser som syns till höger på sajten, precis som ”Stor jobbannons” men som handlar om annat än jobb. Det kan vara konferenser, tjänster eller produkter som riktar sig till ideell sektor. Dessa kommer inte att få tillgång till alla fans och followers på Facebook och Twitter men väl alla besökare på sajten. En sådan annons kostar 5500 kr och ligger kvar minst tre veckor, eller tills ny ”Stor jobbannons” eller ”Stor övrig-annons” kommer in.

Är du intresserad av att annonsera på i enlighet med Stor jobbannons eller Stor övrig-annons eller behöver fakturaunderlag för frivillig avgift, maila till info@ideellajobb.se. Bildformatet skall vara valfritt webbformat, med storleken 200×240 px.

Alla inkomster går direkt till att marknadsföra tjänsten; dels till nya följare på t.ex. Facebook och Twitter men även till fler arbetsgivare.